Over ons

Welkom bij Galerie Persoon. Ik hoop u te verrassen met diverse hedendaagse kunstenaars uit binnen- en buitenland. Onze collectie is zeer breed georiënteerd en omvat onder andere schilderijen, bronzen en stenen sculpturen, fotografie en glasobjecten van uitsluitend professionele kunstenaars. Ook vindt u een kleine collectie sieraden.

Naast de wisselende exposities in de galerie beschikken we over een semi-permanente collectie in de kunstuitleen. Het aanbod proberen we zo aantrekkelijk mogelijk voor u te maken door regelmatig nieuwe kunstenaars aan het assortiment toe te voegen in verschillende prijsklassen. Meest recent is toegevoegd het werk van Stephan Cornelio Velema, Coen van Ham, Elke Meulendijks en Ane Roorda.

Galerie Persoon is gevestigd op het prachtige Domein Oogenlust in Eersel. In een inspirerende omgeving ontdekt u naast onze galerie nog 2 andere bedrijven; van Valderen casual living en Oogenlust. Samen proberen we voor u een sfeervolle ervaring te creëren, ieder met onze eigen expertise. U bent ook altijd welkom om een wandeling over het Domein te maken.

Ik zie er naar uit u te mogen verwelkomen in de galerie!

Noortje van de Ven